HABERLER

20.11.2011

FUTBOL

Kadın ve Çocuk Taraftarlarımız İçin Duyuru

Kadın ve Çocuk taraftarlarımız, derbi maçta stada deniz tarafındaki 66 ve 67 numaralı turnikelerden alınacak.

4 büyük takımın kendi aralarında oynayacağı maçlara rakip takım seyircisinin alınmaması kararının ardından, derbi mücadelesinde daha önce Galatasaray taraftarı için ayrılan tribün Kadın ve Çocuk taraftarlarımız için tahsis edildi.

Böylelikle daha fazla sayıda kadın ve çocuk taraftarımızın derbiyi izlemesine olanak sağlanırken, bu taraftarlarımız stada deniz tarafında eski açık tribündeki 66 ve 67 numaralı turnikelerden alınacaktır.

Taraftarlarımıza davetiye biletler dün sabah saatlerinden itibaren verilmeye başlandı ve öğlen saatlerinde davetiyeler tükendi. Sözkonusu biletler "mavi" renklidir.

01.01.1996 TARİHİNDE VE DAHA SONRA DOĞAN ÇOCUKLARA BİLET VERİLMEKTEDİR

Spor Toto Süper Lig maçlarını, kadınlar ile 2011 yılında oynanacak maçlarda, 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilmektedir. 2012 yılında oynanacak müsabakaları ise, 01.01.1997 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecektir.

NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİNİ UNUTMAYINIZ!

Davetiye bilet almak isteyen taraftarlarımızın TC kimlik numarası yazılı Nüfus Cüzdanlarının fotokopisini getirmeleri, ayrıca stada giriş sırasında da orjinalini ibraz etmeleri gerekmektedir.

16 YAŞALTI ÇOCUKLAR MAÇI İZLEMEK İÇİN STADA VELİLERİ İLE BİRLİKTE GELMEK ZORUNDADIR

16 yaşaltı çocuklarımız biletlerini yanlarında velileri olması durumunda alabilir ve karşılaşmaya da yanlarında velileri ile birlikte girebilir.