HABERLER

19.11.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz Arena'da Buluşuyoruz

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, bugün Erdemir ile karşılaşacak.

Beko Basktebol Ligi'nde yoluna namağlup olarak devam eden Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, 6. hafta maçında Erdemir ile 19 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da karşı karşıya gelecek.

Tüm taraftarlarımızı, kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta takımımızı desteklemeye çağrıyoruz.
19 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de oynanacak olan bu müsabakanın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.

Bilet fiyatları protokol tribünü hariç diğer tüm tribünler 10 TL, protokol tribünü ise 100 TL'dir.

Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz. İnternette bilet almak için tıklayınız...

KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışlarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız kombine kartlarını Biletix'ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. Kombine kart almak için lütfen tıklayınız...

Ayrıca maç günü kombine kartlarınızı salon gişesinden de alabilirsiniz.

GOTTİNGEN BİLETLERİ CUMARTESİ SATIŞA ÇIKACAK

Eurochallenge Kupası B Grubu 3. haftasında siyah-beyazlılarımızın Almanya temsilcisi Göttingen ile Beşiktaş Milangaz Arena'da 22 Kasım Salı günü oynayacağı maçın biletleri de Cumartesi günü protokol hariç tüm tribünler 10 TL olmak üzere Biletix'ten satışa çıkacak.
 
SERVİS KALKACAK

Saat 17.00’de başlayacak mücadele için taraftarlarımız Zincirlikuyu Metrobüs Durağı önünden 15.30-16.30 arası ring sefer yapan servisleri kullanabilecek.
AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsüyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

15.35 / 15.55 / 16.15 hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.