HABERLER

14.11.2011

HENTBOL

Hentbol Takımımız Göz Kamaştırıyor

Hentbol Takımımız, Süper Lig’de oynadığı beş karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayi başardı.

Siyah-beyazlılarımızın ligde bileği bükülmüyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan takımımız beş haftası geride kalan Hentbol Süper Ligi’nde elde ettiği beş galibiyetle yoluna kayıpsız devam ediyor.
Hentbol Takımımız, 5.hafta maçında mağlubiyeti bulunmayan Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 22-18’lik skorla yenerek rakibine ilk mağlubiyetini tattırdı ve 10 puana ulaştı.Hentbol Takımımız’ın başarılı performansı gol yüzdelerine de yansıdı. Rakip filelere 154 gol bırakan siyah-beyazlılarımız ligde en fazla gol atan ikinci takım unvanına sahip oldu. Hentbol Takımımız, 2011-2012 sezonunda şu ana kadar oynadığı maçlarda en farklı galibiyetine Mersin Yenişehir Belediyesi karşısında 36-21’lik skorla ulaştı. 3.hafta maçında Süleyman Seba Spor Salonu’nda ağırladığı rakibine karşı baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız salondan 15 farklı üstünlükle ayrılmıştı. Siyah-beyazlılarımız, galibiyetle ayrıldığı beş maçın üçünde ev sahibiydi. Hentbol Takımımız, 1.hafta mücadelesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni, 3.hafta maçında Mersin Yenişehir Belediyesi’ni ve 5. hafta maçında da şampiyonluğun güçlü adaylarından Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u İstanbul'da mağlup etmeyi başardı. Takımımız Çukobirlik ve Bursa Nilüfer Belediye deplasmanlarından da zaferle ayrılmıştı.
Siyah-beyazlılarımız, Hentbol Süper Lig’i 6. haftasında altıncı galibiyetine uzanmak için 19 Kasım Cumartesi günü Süleyman Seba Spor Salonu’nda saat 15:30’da ligde 7 puanla beşinci sırada yer alan Ankara İl Özel İdare ile karşılaşacak.