HABERLER

06.11.2011

BASKETBOL

Sinan Erdem'de Buluşuyoruz

Beşiktaş Milangaz, binlerce taraftarımızın desteğiyle bugün saat 16.30'daki derbi maçta Fenerbahçe Ülker'i yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

HAYDİ BEŞİKTAŞLILAR, BAYRAMIN İLK GÜNÜ SİNAN ERDEM'DE BULUŞALIM

Beko Basketbol Ligi'nde ilk 3 hafta oynadığı karşılaşmaları kazanan ve maç başına 101.3 sayı ortalaması tutturan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, taraftarlarımızın yoğun talebi nedeniyle Akatlar Milangaz Arena yerine, 15 binin üzerinde seyirci kapasiteli Sinan Erdem Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak. Bayramın ilk gününe denk gelen, ev sahipliğimizde yapılacak olan bu önemli derbi karşılaşmasında taraftarlarımızın desteği galibiyette büyük bir önem taşıyor.

Derbi maçlar için daha önceden alınmış olan karar gereği rakip takım taraftarları derbileri salonda izleyemiyor.

TAKIMIMIZ DERBİYE HAZIRLANIYOR

Çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, derbide zafere ulaşmak için hazırlıklarına devam ediyor. Ligde ilk 3 maçta rakiplerini mağlup etme başarısı sergileyen siyah-beyazlılarımız, Fenerbahçe Ülker'i de yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor.
 
SİYAH-BEYAZLILARIMIZ LİGİN EN SKORER TAKIMI
Geride kalan 3 maçta Beşiktaşımız, Bandırma Kırmızı karşısında 107, Pınar Karşıyaka karşısında 100, Türk Telekom karşısında ise 97 sayı üreterek 101.3 sayılık ortalaması ile ligin en skorer takımı oldu. Siyah Beyazlılarımızın bu dönemde hücumdaki en etkili isimleri; ligin de sayı lideri olan ve 25 sayı ortalaması tutturan Marcelus Kemp ve 7.6 asist ortalaması ile Deron Williams... Semih Erden ise 8.6 ribaund ortalaması ile pota altını domine eden oyuncularımızın başında geldi. Beşiktaş Milangaz’da ayrıca Deron Williams 19.3, Semih Erden 12.6, David Hawkins 14 ve Zoran Erceg de 11 sayılık ortalamaları ile çift haneli sayılarla mücadele eden isimler olarak dikkat çekiyor.

Biletlerinizi  salon gişesinden temin edebilirsiniz.

BİLET FİYATLARI
Bilet fiyatları şu şekildedir: (Bilet kategorilerini aşağıdaki Sinan Erdem Spor Salonu krokisinden detaylı olarak görebilirsiniz)

Kategori 1 : 25 TL
Kategori 2 : 20 TL
Kategori 3:  15 TL
Kategori 4:  10 TL
VIP : 50 TL

SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ

Milangaz Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın Kombine kartları Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızın kombine kartlarını beraberinde getirmelerini gerekmektedir.

Milangaz Arena Protokol tribünü kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 105. blokta 11. ve 12. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena diğer tribünlerimizden kombine kart sahipleri için 117. blokta 7. ile 17. sıralar arası ayrılmıştır.

SALONA GİRİŞLER 15.30'DA BAŞLAYACAK

Pazar günü salonda derbi maçımız öncesinde başka bir müsabaka oynanacağından taraftarlarımızın salona alınmasına 15.30'dan itibaren başlayacaktır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'na Metrobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Şirinevler durağında metrobüsten indikten sonra yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Eğer deniz yolunu tercih ediyorsanız, Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde indikten sonra kısa bir taksi yolculuğu ile salona ulaşabilirsiniz.

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy otobüs durağına da yürüme mesafesindedir. Ayrıca salonun otoparkı mevcuttur.
 
KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Beşiktaş Milangaz Arena kombine kartlarımızdan almak için lütfen tıklayınız