HABERLER

20.10.2011

HENTBOL

‘Hedefimiz Her Kulvarda Şampiyonluk’

Hentbol Takımı Kalecimiz İbrahim Demir, Lig ve Avrupa maçları hakkında intenet sitemize açıklamalarda bulundu.

Sezona hızlı başlayan ve Hentbol Süper Ligi’nde 3’te 3 yaparak, yoluna kayıpsız devam eden Hentbol Takımımız’ın tecrübeli kalecisi İbrahim Demir, takımın son durumu ve hedefleri ile ilgili konuştu.
 
Lige iyi başladıklarını belirten Demir, “ Üç maçta üç galibiyet elde ettik. Yavaş yavaş maçlar zorlaşıyor. Biz de her maç performansımızı arttırıyoruz. Çok kaliteli bir takımımız var. Tecrübeli ve genç oyuncular uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Bursa Nilüfer Belediye maçında da oyun kalitemizin geçmiş maçlara oranla yükseleceğine ve galip geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 
EHF Kupası 3.turunda eşleştiğimiz Nexe Nasice takımı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Demir, “ Hırvatların en iyi takımlarından biri ile karşılaşacağız. Rakibimizin şu anki durumları ile ilgili fazla bilgi sahibi değiliz. Biz gücümüzün farkındayız. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtırak turu geçeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle turu geçmek istiyoruz. Beşiktaş yarıştığı her alanda zirveyi hedefler. Biz de bu düşünceyle yarıştığımız her kulvarda zirveyi hedefliyoruz”dedi.