HABERLER

14.10.2011

BASKETBOL

Potada Rakip Bandırma Kırmızı

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftasında karşılaşacağı Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yarıştığı tüm kulvarlarda başarıyı hedefleyen ve kadrosunu NBA yıldızları ile güçlendiren Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftasında 16 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Bandırma Kırmızı ile Beşiktaş Milangaz Arena’da yapacağı maç öncesi son hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antreman ile tamamladı.
 
Çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten teknik ekibimiz, “ 16 Ekim Pazar saat 13.30’da ligin ilk maçına çıkacağız. Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Beşiktaş Milangaz Arena’ya bekliyoruz. Ligin ilk maçında onların desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
 
AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımızın Beşiktaş Milangaz Arena'ya kolay ulaşımı için Beşiktaş Belediyesi'nin iki adet servis aracı, Pazar günü saat 12.00 ile 13.00 arasında Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu önünden, Beşiktaş Milangaz Arena'ya ring sefer gerçekleştirecektir.