HABERLER

11.10.2011

BASKETBOL

Hacettepe Üni.:78 Beşiktaş Milangaz:98

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası'ndaki 3. maçında Hacettepe Üniversitesi'ni 98-78 yendi.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya Zoran Erceg, Deron Williams, Semih, Can Akın ve Marcelus Kemp beşi ile başlayan ekimiz, ilk dakikalardan itibaren rakibine karşı baskılı oynadı. Rahat bir ilk çeyrek geçiren ekibimiz, hücumda Marchelus Kemp'in sayılarıyla farkı açtı ve ilk çeyreği 34-20 önde tamamladı. İkinci çeyreğe ilk bölüme oranla daha hızlı başlayan ekibimiz, sert savunması ile rakibinin sayı bulmasını önledi. Bu çeyrekte rakibine üstünlüğünü kabul ettiren siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 55-33 galip gitti.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Hacettepe Üniversitesi, peş peşe bulduğu sayılarla farkı indirmeye başlasa da kısa sürede toparlanan siyah-beyazlılarımız, Kemp ve Williams’ın devreye girmesiyle toparlandı. Farkı yeniden açan ekibimiz, mücadelenin bu bölümünü 77-56 önde bitirdi. Son çeyrekte de temposunu sürdüren takımımız, karşılaşmadan 98-78 galip ayrıldı.

Spor Toto A Grubu’ndaki 3. maçını kazanan ekibimizde Deron Williams ve Marcelus Kemp attıkları 24 sayıyla en skorer isim olurken, Zoran Erceg 23 sayıyla oynadı.