HABERLER

09.10.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz:78 Trabzonspor:67

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında Trabzonspor'u 78-67 yendi.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndaki mücadele taraftarlarımızın müthiş desteğiyle başlayan siyah-beyazlılarımız, karşılaşmaya Can Akın, Semih Erden, Deron Williams, Ersin Dağlı ve Marcelus Kemp beşi ile çıktı.

Maça çok hızlı başlayan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, ilk dakikalarda rakibine üstünlük kurmayı başardı. Pota altında Semih Erden’le dış atışlarda da Deron Williams ve Marcelus Kemp ile sayılar üreten ekibimiz, savunma direncini koruyarak ilk çeyreği 20-9 önde bitirdi. Savunmadaki başarılı oyununu ikinci periyota da taşıyan siyah-beyazlılarımız, 13. dakikada durumu 28-11 yaptı. Çeyreğin sonlarına doğru baskılı oyununu kontrollü oyuna çeviren siyah-beyazlılarımız, farkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına 45-30 üstünlükle gitti.


İkinci yarıya Deron Williams’ın sayısıyla başlayan takımımız, arayı açmaya devam etti. 28. dakikayı 60-44 önde geçen ekibimiz, mücadelenin bu bölümünü 62-48 galip tamamladı. Sayı üretmekte zorluk çekmeyen siyah-beyazlılarımız, Barış Hersek’in sayısıyla son 5 dakikaya 71-59 önde girdi. Kalan dakikalarda tempoyu düşüren Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, mücadeleden 78-67 galip ayrıldı.
 
Semih Erden 20 sayıyla takımımızın en skorer ismi olurken, Deron Williams 15 sayı, Marcelus Kemp 13 sayı ile oynadı.
 
Ekibimiz, A Grubu’ndaki ikinci maçında 10 Ekim Pazartesi günü Banvit ile karşılaşacak. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndaki mücadele saat 20.00’de başlayacak.