HABERLER

04.10.2011

HENTBOL

‘Namağlup Şampiyon Olmak İstiyoruz’

Hentbol Takımımız’ın tecrübeli oyuncularından Ramazan Döne, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Takımımızın Süper Lig’in ilk haftasında İzmir Bş.Bld.Spor’u yendiği karşılaşmada 12 gol atarak yıldızlaşan Ramazan Döne, takımımızın Türkiye ve Avrupadaki hedefleri ile ilgili konuştu.
Takımdaki arkadaşlığın ve uyumun oyun kalitelerine olumlu yansıdığını belirten Döne, “ Uzun yıllardır beraber oynuyoruz. Arkadaştan çok kardeş gibiyiz.Yeni gelen arkadaşlarımız da çabuk uyum sağladılar. Başarımızın sırrı burada” diye konuştu.
Hentbol Süper Ligi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunanoyuncumuzRamazan Döne,  “İzmir Bş.Bld.Spor maçı sezonun ilk maçı olması nedeniyle önemliydi. Galibiyetle başlamak istiyorduk ve kazandık. Benim gol atıp atmamam önemli değil, önemli olan takımın kazanması. İnşallah galibiyet serimiz devam eder.Haftasonu deplasmanda oynayacağımız Çukobirlik maçından da galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Onların bizi desteklemesı bizler için itici bir güç oluyor. Bu sezon ligi namağlup şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.
EHF Kupası’nda final oynayabilecek kapasitede bir takım olduklarını belirten tecrübeli oyuncumuz, “ Umarım dilediğimiz gibi bir kura çekeriz ve Avrupa’da arzuladığımız hedeflerimize ulaşırız” şeklinde konuştu.