HABERLER

21.09.2011

BASKETBOL

'Taraftarlarımıza Başarılı Bir Takım İzleteceğiz'

Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman internet sitemize açıklamalarda bulundu.

İtalya’da yaptığı kamptan sonra yurda dönen ve bugün ilk antremanına çıkan Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman kamp ve yeni sezonla ilgili duygu ve düşüncelerini internet sitemizle paylaştı.

İtalya’da yaptıkları hazırlık maçlarının kendileri için çok yararlı geçtiğini söyleyen deneyimli antrenör, “İtalya kampında yaptığımız hazırlık maçları hem takımın son halini hemde eksiklerimizi görmek açısından çok yararlı bir kamp oldu. Hazırlık maçlarında uzun oyuncu eksikliğimizin olduğunu gördük ve yıldız oyuncu Semih Erden’i takımımıza kazandırmayı başardık. Şu anda hazırlıklarımıza İstanbul’da devam ediyoruz, önümüzdeki hafta ULEB Cup’ta bir ön eleme maçına çıkacağız. Takım olarak şu anda bu maça hedeflenmiş durumdayız, bu turu geçip ULEB Cup’a katılacağız. Taraftarımız bu sene başarılı bir takım izleyecek. Yönetimimiz büyük fedekarlıklar yaparak dünya yıldızlarını Beşiktaş’a kazandırdı, biz de bunun karşılığını vermek için bütün kulvarlarda başarıya hedeflenmiş durumdayız” dedi.

Bu sene maçların BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde oynanacağını söyleyen Ergin Ataman “Bu kararı yönetim kurulumuzla birlikte aldık” diye konuştu.