HABERLER

19.09.2011

GÜNCEL HABERLER

Offshore Takımımız 1. Oldu

Işıklar Offshore Dünya Şampiyonası’nın 16. etap yarışı, Fatih Belediyesi Grand Prix’inde yapıldı.

Sıralama turlarındaki derecesi ile yarışa ikinci sırada başlayan Offshore Takımımız, yarışın ilk turlarından itibaren Sthıll takımı ile çekişmeli bir birincilik yarışına girdi.
Yarışın son turlarına yaklaşırken Sthıll takımının hatasını iyi değerlendiren Offshore Takımımız, rakibini geçerek birinciliğe yerleşti. Son turlarda hata yapmayan Offshore Takımımız yarışı birinci olarak bitirdi. Yarış sonrasında pilotlarımız internet sitemize açıklamalar bulundu.

Önümüzdeki hafta evleneceğini ve kendisi için güzel bir hediye olduğunu söyleyen Tuğberk Uca, “ Sıralama turlarında ufak bir teknik arıza yaşadık ama ikinci sırayı almayı başardık. Yarış sırasında da kontrollü davranarak rakibimizin hata yapmasını bekledik ve ilk fırsatta rakibimizi geçerek amacımıza ulaştık. Benim içinde bir düğün hediyesi oldu bu birincilik mutluyum” şeklinde konuştu.

Murat Leki ise “ Bizim için gerçekten zor bir yarış oldu. Ama sonunda birinciliği elde ettiğimiz için mutluyuz. Rakibimizin hatasını iyi değerlendirdik ve birinciliği elde ettik. Artık Dünya klasmanındaki ikinciliğimizi sağlamlaştırmış olduk” diye konuştu.