HABERLER

20.09.2011

HENTBOL

'Sezona Süper Kupa İle Başlamak İstiyoruz'

Hentbol Takımımız’ın Antrenörü Müfit Arın, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

2010-2011 sezonunu Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Hentbol Takımımız, 24 Eylül’de Türkiye Kupası finalisti Maliye Milli Piyango ile bu kez Süper Kupa finalinde karşılaşacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerinde bir galibiyet bir mağlubiyet alarak EHF Kupası’na katılmaya hak kazanan siyah beyazlılarımızda yeni hedef Süper Kupa finali. Antrenörümüz Müfit Arın, “ 2011-2012 sezonuna güzel bir başlangıç yapmak için Süper Kupa’yı müzemize götürmek istiyoruz” dedi.
Gün geçtikçe daha iyi bir Beşiktaş izlettireceklerini anlatan Arın, “ Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız maçlar bir anlamda bizim için sezona hazırlık kampı gibi oldu. Takım olma yolunda önemli adımlar attık ve oyuncularımın özgüveni arttı” derken sakatlığı bulunan pivotumuz Tolga Özbahar’ın son durumu hakkında da, “ Tolga takımımız için çok değerli bir oyuncu. Onun Süper Kupa finalinde sahadaki yerini alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Son olarak taraftarlarımıza mesaj gönderen Arın, “ Onlara sezonun ilk kupasını hediye etmek istiyoruz, inanıyorum ki taraftarımızın vereceği destekle kupayı alacağız” dedi.
Hentbol'de Süper Kupa Finali, 24 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak.