HABERLER

14.09.2011

FUTBOL

Maccabi Tel-Aviv Hazırlıklarını Tamamladı

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağımız Maccabi Tel-Aviv, Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman öncesi İsrail temsilcisinin Teknik Direktörü Mordehay Iwanir ve oyuncu Haris Medunjanin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Yerli ve yabancı basın mensuplarının yoğun bir ilgi gösterdiği toplantıda Iwanir, kendilerini çok zor bir maç beklediğini anlatarak, “Beşiktaş çok güçlü ve meşhur futbolcuları olan bir takım. Bütün oyuncularıma güveniyorum. Sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Gruptan çıkma konusunda Beşiktaş ve Dynamo Kiev’i daha şanşlı görüyorum ama biz de gruptan çıkmak için tüm gücümüzle çalışacağız” derken Türkiye ile İsrail arasında yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise “Biz bir futbol takımıyız ve buraya futbol oynamaya geldik. Futbol dışındaki konular bizi ilgilendirmiyor” diye yanıt verdi.
 
Maccabi takımının oyuncusu Haris Medunjanin UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyeceği için çok mutluluk duyduğunu belirterek, “Beşiktaş kaliteli bir takım. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız\" diye konuştu.

İsrail temsilcisi basın toplantısının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıklarını tamamladı.