HABERLER

16.09.2011

FUTBOL

Maccabi Tel Aviv Başarısının 12. Adamına Teşekkürler

Futbol Takımımız’ın almış olduğu son derece başarılı sonuç kadar, Büyük Beşiktaş Taraftarı ne kadar özel olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

Dün gece Beşiktaşımız’ın aldığı sportif başarı ve net skor, hepimizin ve Türkiye’nin haklı gururu olmuş, atılan her gol başarımızı perçinlemiştir. Sportif başarıda emeği geçen herkes kadar, son derece kaliteli, soğukkanlı ve herhangi bir taşkınlığa izin vermeyen Büyük Beşiktaş Taraftarları da, bir kez daha gerek misafirperverlik, gerekse fair-play duruşunu segileyerek, ne kadar özel bir topluluk olduğunu kanıtlamıştır. Maç öncesi ve esnasında bizleri destekleyen taraftarlarımız, İstanbul İl Emniyet Mensupları, Özel Güvenlik Grubumuz ve emeği geçen herkes, üzerine düşenin fazlasını gerçekleştirerek, tüm dünyaya gerekli mesajı iletmişlerdir.

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında başarılı sonuçlar almayı sürdürerek, ülkemizin ve Beşiktaşımız’ın değerlerinin daima yükselmesine yönelik çalışmalarımıza Büyük Beşiktaş Taraftarının destekleriyle devam edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunar, taraftarlarımıza teşekkürlerimizi iletiriz.

Beşiktaş JK