HABERLER

07.08.2011

GÜNCEL HABERLER

“Zirveyi Hedefliyoruz”

2011 Işıklar Dünya Offshore Şampiyonası’nda mücadele eden offshore takımımızın, tecrübeli ismi Murat Leki, zirveyi hedeflediklerini söyledi.

Moda Deniz Kulübü ve CMS Media Grand Prix’inde yapılan 13. ve 14. ayak yarışlarında aldığı sonuçlarla genel klasmanda ikinci sırada bulunan offshore takımımızın başarılı pilotu Murat Leki, Cumartesi günü yapılan yarışta yaşanan teknik soruna rağmen istedikleri sonucu aldıklarını söyleyerek, “Genel klasmanda basamak atlamak istiyorduk ve bunu başardık. Bugün aldığımız ikincilikle de yerimizi sağlamlaştırdık. Önümüzde çok yarış var. Umarım bu başarılı sonuçları devam ettirerek ilk sıraya yerleşiriz” diye konuştu.
Offshore takımımızın diğer başarılı ismi Tuğberk Uca ise takıma yeni katılmasına rağmen kısa sürede tekneye alıştığını ifade ederek, “Yaşanan teknik sıkıntı yüzünden Cumartesi günü geri düştük ancak istediğimizi de aldık. Bir sonraki yarış için 3 haftalık bir ara var, bu arada iyi hazırlanarak genel klasmandaki yerimizi yükseltmeye çalışacağız” dedi.