HABERLER

21.07.2011

GÜNCEL HABERLER

Avustralya’dan Kulübümüz’e Ziyaret

Avustralya'nın Melbourne eyaletinin Moreland Belediye Başkanı Öztürk Yıldız kulübümüzü ziyaret etti.

Moreland Belediye Başkanı Öztürk Yıldız’ın kulübümüze yaptığı ziyarette Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Spor Okulları Sorumlumuz Nedim Sarsmaz ve Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak hazır bulundular.
BJK Avustralya Futbol Okulu’nun açılmasında gösterdiği yoğun ilgiden dolayı Öztürk Yıldız’a Muhasip Üye Asbaşkanımız Engin Baltacı tarafından plaket verilip forma hediye edildi.
Avustralya’da futbolun çok popüler olduğunu dile getiren Yıldız, “İnanıyorum ki birkaç yıl sonra Avustralya’da bulunan birçok yetenekli genç Türkiye’de oynama şansı bulacak” dedi.
Futbol Okullarımızın hızla tüm dünyaya yayıldığını söyleyen Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak ise “Avustralya Futbol Okulumuz, Ocak ayında çalışamalarına başladı ve faaliyetlerimiz son derece verimli geçiyor. Avustralya’da birçok farklı ülkeden insanlar var, biz de bu potansiyeli değerlendiriyoruz. Moreland Belediye Başkanı Öztürk Yıldız’a da tesisleşme konusundaki yardımları için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Engin Baltacı, Moreland Belediye Başkanı Öztürk Yıldız’a teşekkür plaketinin yanı sıra forma hediye etti.