HABERLER

18.07.2011

FUTBOL

Kombine Kart Satışlarımız Sürüyor

Kombine kart genel satışlarımız, Fiyapı İnönü Stadı altındaki Kartal Yuvası 2 no'lu mağzamızda bulunan kombine kart satış merkezimizde devam ediyor.

2011 – 2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan futbol takımımızı desteklemek isteyen taraftarlarımız kombine kart alımlarına ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteriyor.
Kombine kartlarını Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartı ve BJK Bonus Kart ile 12 taksit imkanından yararlanarak alan taraftarlarımız memnuniyetlerini dile getirmeye devam ediyor.
Geniş taksit imkanı sağlayan Beşiktaş Kartları taraftarlarımıza ayrıcalık sağlamaya devam ediyor.
Kombine kartlarımıza yoğun ilgi devam ederken, taraftarlarımızın toplu ve aile olarak kombine almaya gelmesi gözlerden kaçmadı. Bugün kombine kartlarını alan Efe Korkmaz ve Serkan Akbal düşüncelerini internet sitemizle paylaştı. Efe Korkmaz, "Avrupa’da en az yarı final oynayacağız gerçek Beşiktaş’ı tüm dünya görecek. Quaresma bu sene takıma geçen seneye oranla çok katkı sağlayacak. Babamla birlikte bu sene her maç Beşiktaşımızı desteklemeye geleceğiz" diye konuştu.
Serkan Akbal ise, "Quaresma ve Guti benim en güvendiğim oyuncular, onlardan bu sene takıma çok büyük katkı bekliyorum. Yeni transferlerimizden Bebe ve Tanju bence takımın değişmez oyuncuları arasına girecek" dedi.
Sizleri de takımımızı Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacağı maçlarda desteklemek üzere kombine satış merkezimize bekliyoruz.