HABERLER

KKTC Turkcell:56 Beşiktaş:95

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play-off 2. etabının 2. maçında KKTC Turkcell’i 95-56 yenerek liderliğini sürdürdü.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan siyah-beyazlılarımız kısa sürede farkı açarak maçın kontrolünü ele geçirdi ve ilk periyotu 33-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de baskılı oyununu sürdüren ve soyunma odasına 47-32 üstünlükle giden ekibimiz, ikinci yarıda farkın verdiği rahatlıkla tempoyu düşürdü. Üçüncü çeyreği 70-46 önde tamamlayan ekibimiz, pota altından bulduğu rahat sayılarla mücadeleyi 95-56 kazandı.
Siyah-beyazlılarımız bu sonucun ardından play-off grubunda liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçında ise Galatasaray, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 96-54 yendi.
Son haftasına gelinen play-off grubunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve KKTC Turkcell, yarın Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda üçüncülük maçına çıkacak. Sezonun şampiyonunu belirleyecek karşılaşma ise 7 Haziran Salı günü siyah-beyazlılarımızla Galatasaray arasında oynanacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele saat 18.00’de başlayacak.
Ayrıca, takımımızın şampiyonluk yolundaki önemli mücadelesini Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Akpınar ve ekibimizin sponsoru DG Farma Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Orhun birlikte takip etti.