HABERLER

13.05.2009

İzmir’de Büyük Sevinç

Fenerbahçe galibiyetinin ardından futbolcularımız sevinçlerini taraftarlarımızla paylaştı.

İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek 2008-2009 Fortis Türkiye Kupası'nı kazandığımız maçın ardından oyuncularımız kupa tişörtlerini giyerek tribünleri dolaştı. Sevinçlerini taraftarlarımız ile paylaşan futbolcularımız, daha sonra Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli'yi omuzlarına alarak havaya kaldırdı.

Futbolcularımız karşılaşmanın ardından duygularını şu sözlerle dile getirdiler:

İbrahim Üzülmez: Çok mutluyuz. Çok önemliydi bizim için. Çok farklı bir skorda olabilirdi, net çok gol pozisyonlarımız vardı. Tüm Beşiktaş Camiası'na armağan ediyorum. İnşallah bunun ardından lig şampiyonluğu da gelecek.

Gökhan Zan: Fortis Türkiye Kupası olalı, dört kez oldu ve üçünü biz kazandık. Ne mutlu bize. Bu organizasyonda bulunan herkese, tüm yetkililere, Başkanımız Yıldırım Demirören'e, hocamız Mustafa Denizli'ye, tüm arkadaşlarıma, herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ligi düşünmeden, sadece Türkiye Kupası'nı düşünerek maça çıktık. İki hedefte yürüyoruz, lig ve kupa. Birisini kazandık, çok mutluyuz. Kalan 3 maçımızı da kazanarak lig kupasını da alarak tarihe geçmek istiyoruz.

Tello: Türkiye'de yaşadığım ilk şampiyonluk. Çok mutluyum. İnşallah diğer kupayı da alacağız.

Nobre: Ben sahaya girdim, oyunda eski sakatlığımı hissetmediğim için çok mutluyum. 20-30 gündür çok acılar çektim. Allah'a şükür bir şey olmadı ve bu kupayı tüm arkadaşlarımla birlikte kazandık. Çok mutluyum. Biz bu kupayı kazanmaya hazırdık. Her şeyimizle hazırdık ve aldık.

Diğer Haberler