HABERLER

30.04.2009

Cola Turka ile İdman Günlüğü

Futbol Takımımız, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana tüm oyuncularımız katıldı. Nobre, Yusuf Şimşek, Tello ve Bobo'ya test çalışmaları yaptırıldı. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman takım halinde koşu ile başladı ve ısınma çalışmalarıyla sürdü. 5'e 2 pas çalışması yapan Ekibimiz, taktik çalışmalarla idman tamamladı.
Siyah-Beyazlılarımız, hazırlıklarına yarın (1 Mayıs) saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, basında yer alan bazı gerçek dışı haberlerle ilgili internet sitemize açıklama yaptı.
Bazı gazetelerde Fenerbahçe maçı ile ilgili söylemediği ifadelerin yer aldığını belirten Denizli, "Ben Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerimi basın mensupları ile salı günü antrenmanda paylaştım. Bunun dışında bir açıklamam olmadı. Fenerbahçe maçının primleri de yazılan gibi değildir. Bizim prim sistemimiz her maç için aynıdır ve normal devam etmektedir. Transfer konusunda çıkan haberler de doğru değildir. Biz şu anda transferi değil, iki kupadaki hedeflerimizi düşünüyoruz" dedi.
Denizli, derbinin önemi konusunda futbolcularını uyardığını, hem futbol hem sahadaki davranış biçimleri konusunda Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır şekilde davranacaklarını, bunun için çalıştıklarını anlattı.
Denizli, "Beşiktaş kazanıp yoluna devam edecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler