HABERLER

27.04.2009

Engellilerimiz Bir İlki Gerçekleştirdi

Bedensel Engelliler Şubesi Genel Menajerimiz Erdem Göksel, Andre Vergouwen Kupası'nda Avrupa Üçüncüsü olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın tarihimizin en önemli başarısını elde ettiğini söyledi.

İspanya'da düzenlenen turnuvada sadece yerli oyunculardan kurulu 9 kişilik kadrosuyla mücadele eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, yarı finalde Aces'e elendikten sonra üçüncülük maçında Sassari ekibini 82-64 mağlup ederek Avrupa Üçüncülüğü'nü kazandı.
Turnuvada sadece Euroleague 1. grup takımlarına mağlup olduklarını ifade eden Bedensel Engelliler Şubesi Genel Menajerimiz Erdem Göksel, internet sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Tüm otoritelerin ve diğer takımların olumlu eleştirini aldık ve bileğimizin hakkıyla bu başarıyı elde ettik. Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, tarihinde ilk kez böyle bir derece elde etmiştir. Daha önceki ilk Avrupa deneyimimizde ülkemizdeki turnuvada 8. olduktan sonra her sene kendimizi geliştirerek bu güne geldik. Tek amacımız daha iyisini yapmak. Bu başarıda büyük payı olan Şube Başkanımız Hüseyin Yücel, Antrenörümüz Mehmet Önüt, teknik ekibimiz ve sporcularımıza gönülden teşekkür ederim. Bu başarımızı Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören'e, Yönetim Kurulumuza, Camiamıza ve tüm taraftarlarımıza hediye ediyoruz."

Diğer Haberler