HABERLER

25.03.2009

Mustafa Denizli’den Açıklamalar

İdmanda gazetecilerle sohbet eden Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli son haftalardaki başarılı performansımızla ilgili açıklamalar yaptı.

7 Futbolcumuzun ceza sınırında olduğunun hatırlatılması üzerine ''Bu bizim için bir sıkıntı oluşturmaz. Kimin oyuna girip çıktığı önemli değil. Her futbolcum oynamaya hazır, kime forma versem fark etmez” diye konuşan Teknik Direktörümüz, Takımımız’ın havasının olumlu olduğunu belirterek, ''Ben dahil, tesislere giren herkes mutlu. Bu, başarıyı getiren önemli etkenlerden biridir. Antrenman yapmak futbolcularım için külfet değil, bir keyif. Hepsi yaptıkları işten zevk alıyorlar'' diye konuştu. 
A Milli Futbol Takımı'nın, İspanya ile oynayacağı maçla ilgili bir soruya Denizli,''İspanya maçından puan almak iyi olur, ama alamazsak da bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, çünkü diğer karşılaşmalarda puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum'' yanıtını verdi. 
İbrahim Üzülmez'in, ilerleyen yaşına rağmen milli takıma alınmasının da güzel bir olay olduğunu dile getiren Denizli, gençlerin İbrahim'i örnek almaları gerektiğini söyledi. Futbolcuların yaşının çok önemli olmadığını belirtip, Maldini ve Tugay örneklerini veren Denizli, ''Eğer bana antrenörlük teklifi gelmeseydi, 38 yaşıma kadar oynardım'' dedi.

Diğer Haberler