HABERLER

21.03.2009

Basketbolda Türkiye Kupası Programı

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın da katılacağı 2008-2009 sezonu Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası, 12-14 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek.

Kadir Has Spor Salonu’nda 3 gün süresince oynanacak toplam 7 müsabaka izleyenlere basketbol ziyafeti sunarken, rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaşmayı başaran takım bu önemli Kupa’nın sahibi olacak.
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde normal sezonun ilk devresini puan cetvelinin ilk 8 basamağında tamamlayan; Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın yanı sıra, Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Samsun Basketbol, Tarsus Belediye, Panküp TED Kayseri Koleji, Galatasaray ve Ceyhan Belediye takımlarının katılımıyla düzenlenecek olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası’nda oynanacak müsabakalar NTVSpor'da ekrana gelecek.
Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası’nın maç ve TV yayın programı, çeyrek final kuralarının çekilmesinden ve eşleşmelerin oluşmasından sonra kararlaştırılacak. İlk gün oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından kazanan 4 takım arasında yeni bir kura çekimi yapılacak ve yarı final eşleşmeleri belirlenecek. İkinci gün oynanacak yarı final müsabakalarının galipleri ise son günkü final maçında bu anlamlı Kupa’nın sahibi olabilmek için karşı karşıya gelecek.
 

Diğer Haberler