HABERLER

21.03.2009

A Milli Takım’da 2 Beşiktaşlı

A Milli Futbol Takımımız'ın 2010 Dünya Kupası eleme grubunda İspanya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna oyuncularımız Rüştü Reçber ile İbrahim Üzülmez de çağırıldı.

A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
KALECİLER
 
1-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2-RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ
3-UFUK CEYLAN MANİSASPOR
SAVUNMA OYUNCULARI
 
4-GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
6-EMRE AŞIK GALATASARAY
7-SEDAT BAYRAK SİVASSPOR
8-İBRAHİM KAŞ GETAFE CF
9-EREN GÜNGÖR KAYSERİSPOR
10-HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
11-İBRAHİM ÜZÜLMEZ BEŞİKTAŞ
ORTA SAHA OYUNCULARI
 
12-HAMİT ALTINTOP BAYERN MÜNİH
13-KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
14-AYHAN AKMAN GALATASARAY
15-MEHMET AURELIO REAL BETIS BALOMPIE
16-EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
17-NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
18-MEVLUT ERDİNÇ FC SOCHAUX
19-TUNCAY ŞANLI MIDDLESBROUGH FC
20- ARDA TURAN GALATASARAY
HÜCUM OYUNCULARI
 
21-NİHAT KAHVECİ VILLARREAL CF
22-BATUHAN KARADENİZ ESKİŞEHİRSPOR
23-SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
24-GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
25-SERCAN YILDIRIM BURSASPOR
A Milli Takım'ın kadrosunda bulunan futbolcular, 22 Mart Pazar günü saat 17.00'den itibaren İstanbul Polat Renaissance Otel'de toplanmaya başlayacak.
Milli Takım teknik kadrosu ile futbolcuları, 23 Mart Pazartesi günü saat 13.00'te özel bir uçakla Madrid'e hareket edecek A Milli Takım kafilesi, burada Westin Palace Hotel'de konaklayacak. İspanya ile deplasmanda oynanacak maçın ardından kafile, saat 02.15'de yine özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.
28 Mart Cumartesi günü İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak ve TSİ 23.00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Massimo Busacca yönetecek. Busacca'nın yardımcılıklarını vatandaşları Matthias Arnet ve Francesco Buragina yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Claudio Circhetta.
AYDIN KARABULUT, ÜMİT MİLLİ TAKIM'DA
Ümit Milli Takımımızın Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı. Aday kadroda oyuncumuz Aydın Karabulut da yer aldı.
26 Mart'ta Danimarka ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak özel karşılaşma saat 15.00'te, 31 Mart'ta İrlanda Cumhuriyeti ile Cork kentindeki Turners Cross Stadı'nda yapılacak 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası eleme grubu maçı TSİ 21.45'te başlayacak.
Ümit Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor)
Savunma: Tunay Acar, (Wehen Wiesbaden), Yiğit İsmail Gökoğlan (Manisaspor), Aykut Muhammet Demir (Excelsior), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Kesimal (FC Köln), Emre Özkan (Eskişehirspor), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), İsmail Köybaşı (Gaziantepspor)
Orta saha: Aydın Yılmaz (Galatasaray), Deniz Yılmaz (Bayern Münih), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Jem Paul Karacan (Reading), Serkan Şahin (Basel), Tunay Torun (Hamburg), Aydın Karabulut (Beşiktaş), Ferhat Kiraz (Karşıyaka), Güray Vural (Denizlispor)
Forvet: Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu (Saint Pauli), Sercan Yıldırım (Bursaspor)

Diğer Haberler