HABERLER

13.03.2009

106. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

14 Mart Cumartesi günü Gençlerbirliği ile BJK İnönü Stadı’nda oynayacağımız karşılaşma öncesinde, BJK Koleji öğrencilerinin de katılımıyla Kulübümüz’ün 106. kuruluş yıldönümü etkinlikleri yapılacaktır.

Kulübümüz’ün 106. kuruluş yıldönümü etkinliklerinin ilki 14 Mart Cumartesi günü BJK İnönü Stadı’nda Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde gerçekleştirilecek. BJK Koleji öğrencileri ve Kulübümüz’ün sporcularının yer alacağı etkinlikler için taraftarlarımızdan BJK İnönü Stadı’nı doldurmalarını ve bu büyük, coşkulu güne ortak olmalarını bekliyoruz.
BJK İnönü Stadı’ndaki etkinliklerin ardından 19.03 Perşembe günü BJK Cola Turka Arena’da, Beşiktaş Koleji tarafından düzenlenecek organizasyonla Kulübümüz’ün 106. yıldönümü kutlaması da yapılacaktır.
Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimizin yetiştiği, irfan yuvamız BJK Koleji ile birlikte organize edilen 106. yıl etkinliklerimizin, büyük Beşiktaş taraftarının da katılımıyla şölen havasında geçeceğine inandığını belirterek, “Beşiktaş 106 yıldır Türkiye’nin örnek ve öncü kulübüdür. Sayısız ilklere, başarılara, rekorlara, şampiyonluklara imza atmıştır. 106 yıllık tarihi bir kulübün mensubu olmak her Beşiktaşlı için gurur vesilesidir” diye konuştu.

 

Diğer Haberler