HABERLER

21.12.2008

Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Galatasaray maçı sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Maçın çok kırılma noktası var. Penaltı bir kırılma noktası. Penaltı bir anda oyunun gidişatını değiştirdi. Hücuma çıkarken kaybettiğimiz toplar kırılma noktalarından bazıları. Bunların yanında takımın kırılganlığı da önemli. Bizim için önemli bir süreç başlıyor. Beşiktaş camiasında psikolojik desteğen en çok ihtiyacı olan kişi benim. Benim şampiyonluk düşüncelerimde bir değişiklik yok. Bu takımın ne kadar büyük olduğunu, Beşiktaş’ın neler yapabileceğini ikinci yarıda göreceğiz. Bu takımlarla içeride ve dışarıd oynayacağız. Beşiktaş hedefine nasıl gider bunu ortaya koyacağız. 4 gollü bir mağlubiyet oyunun bütününe baktığımızda olmaması gereken bir şey.
Rahatlıkla pozisyonlar ürettik. Devre arasını ideal Beşiktaş’ı ortaya çıkarmak için değerlendireceğiz. Ligin 26., 27. haftasında neler olacağını göreceğiz. Benim adım Mustafa Denizli ise bu takımın adı Beşiktaş ise neler olacağını göreceğiz. Savunmada belli zaaflarımız var. Bunu hem kendi içimizde hem olursa transferle gidereceğiz. Benim birkaç futbolcuya ihtiyacım var. Bunu da yönetimle konuşacağız. Ancak transfer olmazsa da çok önemli değil. Kaybetmek hoş bir şey değil ama bütün bunları sağlıklı ve soğukkanlı bir şekilde mercek altına alacağız.
Seric, Beşiktaş’ın bir futbolcusu. Ben bu futbolcuya bugün görev vermeyeceğim de ne zaman vereceğim. O da bu takımın bir futbolcusu ve bugün de oynattık.”

Diğer Haberler