HABERLER

06.12.2008

Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli 3-1 mağlup olduğumuz Ankaraspor karşılaşmasından sonra şu açıklamayı yaptı:

“Bu akşam iyi bir futbol ortaya koymadık. Bizim en fazla kırılgan olduğumuz yerimiz rakibimizin en güçlü bölgeleriydi. Ligdeki puan durumuna bakarak bu tablodan yorum çıkarmak doğru değil. Göreve geldiğimden beri en kötü gece, bu gece diyebilirim. Puan kayıpları yaşadığımız maçlarımız vardı ama kötü oynadığımız bir maç yoktu. Alınan bu sonuçtan ben de üzgünüm. Taraftarlarımızın bu skora ve puan durumundaki yerimize bakarak takımdan desteğini çekmesi doğru değil. Bu takımın en güçlü yanı taraftarlarıdır. Böyle haftalarda takım ve taraftar arasında soğuk rüzgarların esmemesi lazım. Neticede biz kazandığımız zaman taraftarlarımız seviniyor. Kaybettiğimiz zaman da bizi desteklemeleri lazım. Bu tablo, taraftarın takımdan desteğini çekmesi için yeterli değil.
Oyunu çevirmek için zaman zaman pozisyonlar yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Yaşadığımız bir takım sıkıntılar var ama bunları düzeltip daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz.
Benim teknik adamlık hayatım bu tip takımlarda şampiyonluk kovalamakla geçti. Beşiktaş’a geldiğim gün şampiyonluktan ne kadar eminsem hala aynı inançtayım. Bu düşüncemden bir milim bile sapma olmadı. Bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum, aşarız. Bu köprünün altından çok sular akar. Kimse karamsarlığa kapılmasın, bu tablodan endişe duymasın.
Bu andan itibaren futbolcularımın toparlanması için çalışmaya başlayacağım. Onların kendilerini toparlamasına yine taraftar destek verecektir. Birkaç hafta sonra herkes değişimi görür zaten.
Delgado bu akşam kötü oynamış olabilir. Bu akşamki oyunundan dolayı kendisi de çok üzgün. Ama toparlanması için arkadaşlarının ve taraftarların desteği çok önemli. Delgado’nun kalitesi belli. Ben bu silahı kullanmaya devam edeceğim. Benim en güvendiğim isimlerin başında geliyor.
Bu hafta üzdüğümüz taraftarlarımızı haftaya sevindireceğiz. Bu kayıplar telafi edilebilir. Sezon sonunda ben nerede olacağımızın inancını hala yaşıyorum ve lig bitince tekrar burada konuşacağım.”

Diğer Haberler