HABERLER

06.12.2008

Antalya Bş. Bld:66 Beşiktaş Cola Turka:85

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 9. haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Takımımız mücadeleyi 85-66 kazandı.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk bölümünde iki takım da birbirine üstünlük kurmaya çalıştı ancak ilk çeyreği önde bitiren taraf 18-16’yla Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu. İkinci periyotta oyunun kontrolünü ele geçiren rakibimiz üst üste bulduğu basketlerle arayı açmayı başardı. Yaptığı etkili savunmayla Siyah Beyazlılarımız’a sayı vermeyen Akdeniz temsilcisi Green ve King’in sayılarıyla devreyi 48-29 önde tamamladı.
19 sayılık farkla üçüncü periyota başlayan Takımımız, Chatman ve Baxter’ın attığı basketlerle farkı azaltmaya başladı. Hızlı hücumlarla basket bulan Ekibimiz yaptığı dirençli savunmayla da Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğünü koruma çabalarını boşa çıkarttı ve oyunun bu bölümü 59-59 eşitlikle sona erdi. İkinci yarının ilk çeyreğinde yakaladığı performansını dördüncü periyotta da sürdüren Siyah Beyazlılarımız, ilk sayısını Muratcan’la kazanarak öne geçti. Cevher Özer’in de skora yaptığı katkıyla ve üst üste gelen üçlüklerle arayı açmayı başaran Ekibimiz, 6 sayı öndeyken (69-63) yakaladığı 15-0’lık seriyle mücadeleden 85-66 galip ayrıldı.
Chatman attığı 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Siyah Beyazlılarımız’da Baxter ve Mims 14’er, Cevher Özer 11, Adem Ören ve Haluk Yıldırım 9’ar, Muratcan Güler 8 sayı attı.  

Diğer Haberler