HABERLER

06.12.2008

Coşkun Ergün’ü Uğurladık

Kulübümüz’ün eski Yönetim Kurulu Üyesi, eski Divan Yönetim Kurulu üyesi ve Divan Kurulu üyemiz Merhum Coşkun Ergün’ü son yolculuğuna Akaretler’deki Kulüp binamızda yapılan törenle uğurladık. Ergün, Sinan Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Törene İkinci Başkanımız Ertuğrul Kumcuoğlu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Divan Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Curoğlu, Cengiz Satar, Necdet Ergün, Divan Kurulu Üyelerimiz, Camiamız’ın önde gelen isimleri, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Genel Sekreterimiz Kenan Öner ve Divan Kurulu Üyemiz Orhan Ertanhan yaptıkları konuşmalarda Coşkun Ergün’ün vefatından duydukları büyük üzüntü ve kederi dile getirirken, ailesine ve Camiamız’a başsağlığı dilediler.
Merhum Coşkun Ergün'ün cenaze namazı Sinanpaşa Camii’nden öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazında Genel Sekreterimiz Kenan Öner'in yanı sıra Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Asbaşkanımız ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Levent Erdoğan, Asbaşkanlarımız-Jimnastik ve Atletizm'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Behçet Ümitlen, Divan Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürümüz Sami Çoban, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve çok sayıda Beşiktaşlı hazır bulundu.
Coşkun Ergün kılınan cenaze namazının ardından Küçükyalı’daki aile mezarlığında defnedildi.
hspace=0





Diğer Haberler