HABERLER

30.10.2008

Beşiktaş:3 - Antalyaspor:0

Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Antalyaspor'u 72. dakikada Cisse, 75. dakikada Holosko ve 77. dakikada Tello'nun golleriyle 3-0 mağlup etti.

BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleyi Özgüç Türkalp yönetti. Taraftarlarımız karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla oyuncularımıza destek oldu.
İlk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurmaya başlayan Ekibimiz, ilk 45 dakikada geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.
46. dakikada Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Ali Tandoğan ve Uğur İnceman'ın yerlerine Tello ile Cisse'yi oyuna dahil etti. İkinci devrede ataklarını sürdüren ve rakip kalede etkili olan Siyah-Beyazlılarımız, 72. dakikada Cisse'nin 3 kişinin arasından geçirerek kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Antalyaspor savunması çözülürken, 75. dakikada Holosko ve 77. dakikada da Tello'nun golleriyle Takımımız maçta 3-0'lık üstünlüğe ulaştı.84. dakikada Tuna Üzümcü, Sivok'un yerine oyuna dahil oldu.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Siyah-Beyazlılarımız bu mücadeleden 3-0 galip ayrılarak, Fortis Türkiye Kupası'na 3 puanla başladı.
MAÇIN AYRINTILARI
Stat: BJK İnönü
Hakem: Özgüç Türkalp, Hüseyin Fidan, Mesut Çarık (4.)
Beşiktaş: Hakan Arıkan, Zapotocny, Sivok (Dk.84 A.Tuna Üzümcü), İbrahim Toraman, Ali Tandoğan (Dk.46 Tello), Uğur İnceman (Dk.Cisse), Serdar Kurtuluş, Ekrem Dağ, Bobo, Holosko, Serdar Özkan
Yedekler: Rüştü Reçber, Tuna Üzümcü, Seric, Nobre, İbrahim Üzülmez, Tello, Cisse. 
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Antalyaspor: ömer Çatkıç, Yalçın Ayhan, Vahap Işık, Orhan Ak, Ali Zitouni, Sedat Ağçay, Apdullah Çetin, Recep Yıldız (Dk.79 Straka), Sergey Palome Djiehoua (Dk.58 Mustafa), Volkan Arslan, Ertuğrul Arslan (Dk.59 Korhan)
Yedekler:Fevzi Elmas, Şenol Can, Mustafa Özkan, Joseph Nwenya, Pavol Straka, Korhan Öztürk, Fatih Arat.
Teknik Direktör: Abdulkerim Koç
Goller: Cisse (Dk. 72), Holosko (Dk.75), Tello (Dk.77)
Sarı Kartlar: Sivok (Dk.35), Zapotocny (Dk.43), Holosko (Dk.65)
Recep Yıldız (Dk.30), Djiehoua (Dk.43) Antalyaspor
1.DEVRE
6. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Holosko, topla çizgiye kadar indi ve topu ortaya bıraktı. Kaleci Ömer, hızlı davranarak meşin yuvarlağa sahip oldu.
26. dakikada Ali Tandoğan, ceza sahasının hemen gerisinden sert vurdu, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
32. dakikada sağ kanattan gelişen atağımızda paslaşmalar sonrasında top ceza sahasında markajdaki Holosko'ya geldi. Holosko zor pozisyonda olmasına karşın sert vurdu, ancak meşin yuvarlak Antalya defansına çarparak kornere çıktı.
35. dakikada Sivok sarı kart gördü.
43. dakikada Zapotocny ve rakip oyuncu Djiehoua sarı kart gördü.
İlk yarı 0-0 tamamlandı.
2.DEVRE
46. dakikada Uğur İnceman'ın yerine Cisse ve Ali Tandoğan'ın yerine de Tello oyuna dahil oldu.
52.dakikada sağ kanattan Tello ile kullandığımız serbest vuruşta rakip kaleci son anda yumruğu ile topu kornere çelerek mutlak bir golü önledi.
57. dakikada Tello'nun ortasına Bobo kafayla vurdu, top auta çıktı.
64. dakikada Bobo topla ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bobo'nun son vuruşu yapmak istediği sırada Antalya savunması araya girerek topu kornere gönderdi.
65. dakikada Holosko sarı kart gördü.
67. dakikada Ekrem Dağ sol kanattan ceza sahasına girdi ve Bobo'ya ortaladı. Brezilyalı golcümüz topun gelişine vursa da meşin yuvarlak direğin hemen üzerinden auta çıktı.
72. dakikada kullandığımız korner atışında ön direkte topa dokunan Cisse, 3 kişinin arasından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Ekibimiz'i 1-0 öne geçirdi.
75. dakikadaki paslaşmalar sonrasında topla ceza sahasında buluşan Holosko, rakip oyuncudan kurtardığı topu güzel bir vuruşla ağlarla buluşturarak Ekibimiz'i 2-0 öne geçirdi.
77. dakikada Tello, ceza sahasının hemen gerisinden çok sert vurdu ve topu ağlarla buluştu (3-0).
84. dakikada Tuna Üzümcü, Sivok'un yerine oyuna dahil oldu.
Karşılaşma 3-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.





 



 
 

Diğer Haberler