HABERLER

17.10.2008

Öner’den Kupa Değerlendirmesi

Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'ndan alnımızın akıyla çıkacağımızı belirterek, \\"Taraftarımıza bu sene borçlarımız var. Bu bilinçle ilerliyoruz ve yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz\\" dedi.

Kenan Öner, Fortis Türkiye Kupası grup kuralarının çekimi sonrası şu değerlendirmeyi yaptı:
"Artık Türkiye Kupası'ndaki takımlar Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan iyi ekiplerden oluşuyor. Bizim grubumuzun diğer gruplara göre zorlu olduğu söyleniyor ama bence tüm takımlar iyi. Grubumuzda elbette ki Trabzonspor, Gaziantepspor gibi zor takımlar var. Ama bu sene sadece Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'na kanalize olduğumuz için gruptan çıkmak için hazırlanacağız, alnımızın akıyla da bunu başarmak istiyoruz. Taraftarımıza bu sene borçlarımız var. Bu bilinçle ilerliyoruz ve yolun sonuna kadar gitmek istiyoruz.
Mustafa Denizli hocamızı anlatmaya gerek yok. Ona çok inanıyoruz ve futbolcularla olan diyaloğu çok iyi. O'na ve takımımıza inanıyoruz. İnşallah Mayıs ayında hocamızın söylediği gibi en iyi yerde ligi bitireceğiz."

Diğer Haberler