HABERLER

22.09.2008

Süper Lig’de Görünüm

Futbol Takımımız, dün akşam Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu devraldı. Ligin 4. haftasında 22 gol atıldı.

Haftanın son maçında sahasında Gaziantepspor'u konuk eden Siyah-Beyazlılarımız, karşılaşmanın 3. dakikasında Bobo'nun ayağından bulduğu golle öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında sahada 10 kişi kalan Gaziantepspor karşısında baskısını artıran Takımımız, bir çok pozisyon yakaladı ve 53. dakikada Serdar Özkan ile 87. dakikada Nobre'nin golleriyle sahadan net bir skorla (3-0) galip ayrılarak 10 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.
Denizlispor deplasmanında 3 puanı tek golle alan Trabzonspor ise 2. sıradaki yerini korudu. Kocaelispor karşısında 1-0 yenik duruma düşen Galatasaray zorlu deplasmandan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak 4. sıraya yükselirken, Gençlerbirliği'ni 3-0 ile geçen Fenerbahçe ise 6 puanla 8. sırada yer aldı.
4 maçı evsahibi, 3 maçı da deplasman takımlarının kazandığı 4. haftada 2 karşılaşma berabere bitti ve 1 mücadelede gol atılamadı. Bu hafta ağlar 22 golle sarsıldı.
Gol krallığı yarışında ise oyuncumuz Bobo, gol sayısını 3'e çıkardı ve ilk sıraya ortak oldu. Bobo ile birlikte yine Ankarasporlu Mehmet çakır ve Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın da 3'er golü bulunuyor.
Ligde 4. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Ankaraspor-Hacettepe..................... 4-0
Eskişehirspor-Sivasspor.................. 2-2
Antalyaspor-Konyaspor.................... 0-1
Ankaragücü-İstanbul Büyükşehir Belediyesi 0-0
Fenerbahçe-Gençlerbirliği................ 3-0
Bursaspor-Kayserispor.................... 1-0
Kocaelispor-Galatasaray.................. 1-4
Beşiktaş-Gaziantepspor................... 3-0
Denizlispor-Trabzonspor.................. 0-1
Türkcell Süper Lig'de 5. haftanın programı ise şöyle:
Sivasspor-Fenerbahçe
Kocaelispor-Bursaspor
Kayserispor-Eskişehirspor
Galatasaray-Konyaspor
Gençlerbirliği-Ankaraspor
Hacettepe-Ankaragücü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş
Gaziantepspor-Denizlispor
Trabzonspor-Antalyaspor

Diğer Haberler