HABERLER

22.09.2008

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen hafta yitirdiğimiz liderliği, Gaziantepspor'u yenerek yeniden ele geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk yarışında tüm rakiplerinin kazandığı haftada kendilerinin de galip gelmek istediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Karşımızda çok iyi bir kadroya sahip ve lige iyi başlamış, formunun zirvesinde bir takım vardı. Dolayısıyla bu maçın zor olacağını biliyorduk. Maçın geneline baktığımız zaman, oyunun dengede gittiğini söyleyebiliriz. Ne zamanki 10 kişi kaldılar oyun üstünlüğü bize geçti. Birçok gol pozisyonu yakaladık. Maç 3-0 bitti ama daha farklı olabilirdi."
"Geçen hafta yitirdiğimiz liderliği yeniden ele geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Sağlam, 5. resmi maçlarında da gol yemediklerini, bunun da takım savunmasında ne denli yol katettiklerini gösterdiğini bildirdi.
3 ZORLU MAÇTAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK
Önce zorlu Trabzonspor, ardından çok güçlü Metalist Kharkiv ile oynadıklarını vurgulayan Sağlam, "Bu maçtan 2 gün sonra tekrar iyi bir takımla oynamak zordu. Ama bu 3 karşılaşmadan da istediğimizi aldığımızı söyleyebiliriz. Bundan sonraki dönemde elde ettiğimiz liderliği bırakmamak için çalışacağız" diye konuştu.
Sağlam, Gaziantepspor maçında kadroda değişiklikler yaptığını da hatırlatarak, "Geniş bir kadromuz var. Her futbolcu oynayabilecek durumda. Bugüne kadar görev veremediğimiz oyunculara görev verdik. Maç kondisyonlarını ve maç deneyimlerini artırmak ve o arkadaşlarımızı da bu takım içine almak için böyle bir şey yaptık" dedi.

Diğer Haberler