HABERLER

17.09.2008

Metalist, İnönü’de Çalıştı

UEFA Kupası'ndaki rakibimiz Metalist Kharkiv, son idmanını BJK İnönü Stadı'nda yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Ukrayna temsilcisi, son çalışmasını BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirirken, antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Futbolcular, antrenmanın bu bölümünde ısınma çalışmaları yaptı.
Antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Myron Markevych, yarın Türkiye'nin en iyi takımlarından birisiyle karşılaşacaklarının bilincinde olduklarını ifade etti.
BJK İnönü Stadı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Markevych, yarınki mücadelede iyi bir futbol sergilemek istediklerini kaydederek, "Türkiye'nin en iyi takımlarından birisyle maç yapacağımızın farkındayız. Beşiktaş şimdiye kadar Avrupa'da ve Türkiye'de iyi ekiplerden birisi oldu. Bu tip takımlarla karşılaşmak bize de bir deneyim kazandırıyor. Yarınki amacımız iyi bir futbol sergilemek" diye konuştu.
Metalist takımının kaptanı Valyayev, hiçbir futbolcuya özel bir önlem almayacaklarını ifade etti.
BJK İnönü Stadı'nda taraftarları yarattığı atmosfer konusunda bilgisi olup olmadığı sorulan Valyayev, "Psikolojik olarak kendimizi buna göre hazırlamaya çalışıyoruz. Bizi çok nazik karşılamayacaklarını biliyoruz. Yarın ona göre kendimizi hazırlıyoruz" diye konuştu.
 

Diğer Haberler