HABERLER

15.09.2008

Buse’ye Beşiktaş Morali

İstanbul Güngören’de 27 Temmuz tarihinde meydana gelen bombalı saldırıda ciddi şekilde yaralanan 14 yaşındaki Buse Hazarlı’yı Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkanımız Behçet Ümitlen ile futbolcularımız Matias Delgado, İbrahim Toraman ve Tomas Zapotocny ziyaret etti.

Başkanımız Yıldırım Demirören’in tüm eğitim masraflarını karşıladığı Buse’ye yöneticilerimiz ve futbolcularımız da forma, kartal heykeli ve ayağa kalkana kadar kullanması için tekerlekli sandalye hediye ettiler.
Patlamadan sonraki tedavisinde 5 ameliyat geçiren Buse’nin evinde gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreterimiz Kenan Öner; “Böyle bir olayın yaşanmasını asla istemezdik ama hayattan da dersler çıkarmamız lazım. Sen pozitif bir insansın. Daha önce gazetelerde okuduğumuz kadarıyla seni çok sevmiştik ama tanışınca daha da çok sevdik. Nasıl iyi bir Beşiktaşlı olduğunu gördük. İnanıyorum ki; en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaksın ve İnönü Stadı’ndaki yerini alacaksın” şeklinde konuştu.
Behçet Ümitlen ise; “Tüm aileye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Asla böyle bir olay yaşamanızı istemezdik. Umuyorum ki bundan sonra hayata daha sıkı sarılacaksın ve enerjinle kötü günleri atlatacaksın. Biz de Beşiktaş Kulübü olarak her zaman senin arkanda olacağız” diye konuştu.
Yöneticilerimizin ardından Buse ile yakından ilgilenen futbolcularımız ise O’na birer forma hediye ettiler. Futbolcularımız beraber fotoğraflar çekilirken Buse’yi en kısa zamanda tribünlerde görmek istediklerini belirttiler ve bu haftasonundaki rakibimiz Trabzonspor’u yenmemiz halinde, galibiyeti O’na armağan edeceklerini söylediler.
Buse Hazarlı ise hayatının en heyecanlı gününü yaşadığını belirterek; “Böylesine fanatiği olduğum Beşiktaş’ın futbolcularının odama kadar geleceğini hayal bile edemezdim. Buna vesile olan olayın hiç yaşanmamasını isterdim ama bugün en mutlu günlerimden biri. Bana destek olan Beşiktaş Kulübü’ne, Başkanımız’a, yöneticilerimize ve futbolcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığım güçle en kısa zamanda ayağa kalkıp bu ilgi ve desteğe layık olacağım” şeklinde konuştu.
Buse’nin annesi Aysel Hazarlı ve babası Yalçın Hazarlı’da duygularını şöyle dile getirdi: “Kızımın fanatikliği hepimizden fazla. Odasını Siyah-Beyaz’a boyatmak istiyor. Kıyafetlerinden aksesuarlarına kadar her şeyin içinde Beşiktaş var. Bu nedenle bize destek olan Beşiktaş Kulübü Başkanı’na, Yöneticilerine ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz.”
 

  

  

Diğer Haberler