HABERLER

26.08.2008

Başkanımız’dan Kübra Öztürk’e Ödül

Başkanımız Yıldırım Demirören, Dünya Genç Bayanlar Satranç Şampiyonası’nda ikinci olan ve Büyükusta (WGM) normunu alarak Türk Satranç Tarihi’ne geçen Kübra Öztürk’e ödül verdi.

Kübra Öztürk, Akaretler’deki Kulüp Binamızda Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti. Öztürk’ü başarısından ötürü kutlayan Demirören, “Kübra bizim en başarılı sporcularımızdan birisi ve aynı zamanda medarı iftiharımızdır. Üst üste defalarca önemli başarılara imza attı. Bizler bu başarıların devamını bekliyoruz. Kendisini Kulübümüz’e kazandırdığı ödüller için tebrik ediyoruz. Kübra, bugüne kadar Camiamızı çok iyi temsil etti, ancak ülkemizde satranç da diğer branşlarda olduğu gibi futbolun gölgesinde kaldığı için Kübra gündeme fazla gelmedi” diye konuştu ve ödül verdi.
Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz ise Kübra Öztürk’ün Camiamız için bir onur vesilesi olduğunu vurgulayarak, “Kübra bizler için çok önemli bir isim. Böyle bir sporcuya sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Satranç Okulumuzdan Kübra gibi başarılı isimler yetiştirmek istiyoruz” dedi.
Kübra Öztürk ise kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ifade ederek, “Başkanımız Yıldırım Demirören’e ve Beşiktaş Camiası'na her şey için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  




Diğer Haberler