HABERLER

20.08.2008

Derneklerimizden Anlamlı Ziyaret

Asbaşkanımız Levent Erdoğan ile birlikte Kulübümüz'ün Türkiye çapında faaliyet gösteren 35 derneğinin başkan ve yöneticilerinin aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda bir araya geldi.

Hukuk İşleri ve Derneklerden Sorumlu Asbaşkanımız Levent Erdoğan'ın organize ettiği geziye katılan grup, Şehitler Abidesi'nde tören düzenledi.
Erdoğan ile Beşiktaşlılar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Dr. Azem Ülkü'nün abidenin ön tarafındaki Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Levent Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, bölgeye Çanakkale şehitlerini, büyük zaferde yaratılan kahramanlıkları görmek ve şehitleri ziyaret etmek için geldiklerini söyledi.
Amaçlarının en geç 1 yıl içinde daha kapsamlı bir geziyle Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret etmek olduğunu ifade eden Levent Erdoğan, "Canını dişine takan, zaferler kazanmak ve vatanını korumak için sonuna kadar çarpışan bir milletin fedakar insanlarının vatanları için canlarını verişlerini, yaşantılarını, olaylarını büyük bir gururla izledik" dedi.
Konuşmanın ardından dernek yöneticilerimiz ve üyelerimiz tarihi yarımadadaki şehitlik, anıt ve mezarları ziyaret etti. Asbaşkanımız Levent Erdoğan, Kaymakam Muhterem İnce ile Belediye Başkan vekili Hüseyin Girgin'i de ziyaret ederek çeşitli Beşiktaş ürünleri armağan etti.







Diğer Haberler