HABERLER

04.08.2008

Ağustos 2008


 
Sevgili Beşiktaşlılar,
Sevinç ve üzüntünün birlikte yaşandığı bir süreci geride bıraktık.
Daha fazlasını hak edip ancak üçüncülükle yetindiğimiz 2008 Avrupa Şampiyonası’nın mutluluğu içerisindeyken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın ani ölümü ile sarsıldık.
Rahmetli Başkan’ın ölümüne; gerek Türk Futbolu’nu çok ilerilere taşıyacak projelerini, gerekse görev yaptığı kısa süre içinde tüm camiayı kucaklayıp, birleştirici tavrını yakından bilen biri olarak Milletimiz ile birlikte üzüldük. Ama daha da önemlisi Kongre Üyemiz, iyi bir Beşiktaşlı, adam gibi adam, çok yakın bir dostumun acısını yüreğimde hissettim.
Nur içinde yatsın, bütün projelerinin her şeyimizle destekçisi olacağız.
Futbol Takımımız’ın, teknik kadronun istekleri doğrultusunda, gereken mevkiilerine yabancı ve yerli takviyeler yaptık. Ayrıca alt yapıda gelişme gösteren çok sayıda gence, A Takımı kadrosunda yer açarak bu konudaki öncülüğümüzü sürdürdük. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren Futbol Takımımız’ın bu yıl bütün olumsuzlukların üstesinden gelerek şampiyon olacağına inancım tam.
Yeni stad projemizde hiçbir olumsuzluk yok, sadece inşaatına başlayabilme konusundaki bürokratik süreç maalesef umduğumuzdan uzun sürdü. Yeni sezona sayılı günler kala izinler tamamlansa bile, takımımız ve siz değerli taraftarlarımızın etkilenmemesi için bu sezon da maçlarımızı BJK İnönü Stadı’nda oynamaya karar verdik. İnşallah sezonu şampiyon olarak BJK İnönü Stadı’nda, Mabedimiz’de bitireceğiz ve sezon sonunda inşaatın başlaması için gerekli her şeyi hazır hale getireceğiz.
Beşiktaşımız’ı güvenle yarınlara taşıyacak, sportif başarılarla taçlandıracak projelerimizi bir bir hayata geçirip, mutluluk ve gururunu hep birlikte yaşayacağız. Çok yakında hizmete girecek olan Fulya Süleyman Seba Projesi’nin bugünkü halini görenler bile gıpta ile bakıyorlar.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Başkanınız olarak ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım başarılı olma yolunda mücadele azim ve inancımızı hiç yitirmeden yolumuza devam ediyoruz. Her zaman ve her yerde pozitif enerji doluyuz. Başarıya giden yolda sizin desteğinize, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Beşiktaş bir araç değil amaçtır. Beşiktaş’ı araç olarak kullananlara değil, bizim gibi Beşiktaş’a hizmet eden, onu yüceltmeyi amaç edinenlere inanın ve siz de etrafınıza pozitif enerji yayın. Göreceksiniz yarınlarımız daha güzel olacak.
2008 - 2009 sezonunun futbol ve tüm branşlarda Beşiktaşımız’a yakışır başarılar, şampiyonluklar getirmesi ve tüm spor camiasına hayırlı olması dileklerimle, hepinize sevgi ve saygılar sunarım.
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer Haberler