HABERLER

21.07.2008

Yeniden Kartal Olmak Çok Güzel

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'ın kadrosuna 2 sezon aradan sonra yeniden katılan Müjde Yüksel, tüm ailesinin Beşiktaşlı olduğunu ve döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Son 2 sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde top koşturan Müjde Yüksel, ailesinde herkesin Beşiktaşlı olduğunu belirterek, "Onlar da çok istiyorlardı buraya geri dönmemi. Bunun dışında İstanbul’da yaşamak apayrı bir tercih sebebim. Tesislerimiz çok güzel. Ben başarılı olmayı isteyen bir oyuncuyum ve Beşiktaş’ta her zaman üst sıraları hedefliyor. Daha önce de burada oynamış olmamın verdiği rahatlık da eklenince imzayı attım" diye konuştu.
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı Antrenörümüz Aziz Akkaya'nın oyun sistemini ve disiplininin takım üzerindeki etkisinden bahseden Müjde Yüksel, "Onunla tekrar çalışmak benim için çok güzel. Umuyorum ki beraber birçok başarı yakalayacağız" dedi.
Taraftarlarımızından maçlara gelmelerini isteyen Müjde Yüksel, tribünlerin dolu olmasının başarılarında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Diğer Haberler