HABERLER

16.06.2008

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezon değişik takımlarda kiralık oynayan oyuncularımız ile PAF Takımımız'dan bir grup oyuncumuzu 10 günlük çalışma programına aldı. Saglam, bunun bir seçme niteliğinde olmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon çeşitli takımlarda kiralık olarak oynayan oyuncularımız ile PAF Takımı'ndan bazı futbolcularımızın yer aldığı 31 kişilik oyuncu grubu, 10 gün boyunca Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yapacak.
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bu çalışmanın bir seçme niteliğinde olmadığını belirterek, "2008-2009 sezonu için bugün çalışmaya başladık. Beşiktaş'ın Türk futboluna yıldız kazandırma geleneği olan bir Camia olduğunu bildiğimiz için geçtiğimiz sezon değişik takımlarda kiralık oynayan oyuncularımız ve alt yapımızdaki bir grup futbolcumuzla burada bir çalışma grubu oluşturduk. Sezon içerisinde takip ettiğimiz ve gelişmelerini yakından izlediğimiz oyuncuların son durumlarını görmek için tesislerimizde 10 günlük bir çalışma yapacağız. Bu kesinlikle bir seçme niteliğinde değil. Bu gruptan önümüzdeki sezon yararlanacağımız arkadaşlar bulabilirsek hem Beşiktaş'a hem de Türk futboluna iyi bir katkı olacağını düşünüyorum. Geçen sezon süresince alt yapımızdan gelen 12 tane oyuncuya forma şansı verdiğimizi düşünürsek bu çalışmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu daha rahat kavrayabiliriz" diye konuştu.
Transfer çalışmalarına değinen Sağlam, "Yabancı kontenjanımız dolu olduğu için yerli oyuncularla ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Az ama öz bir takviye yaptığımızı düşünüyoruz. Bir veya iki yerli oyuncu daha alarak transferi kapatmak istiyoruz" dedi.
A Milli Futbol Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'ndan çeyrek finale çıkmasını da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:
"Milli Takımımız, herkesin beklentileri doğrultusunda hak ettiğimiz başarıyı elde ederek Türk Milleti'ni sevince boğdu. Bundan sonraki süreçte de kalbimizin kendileri ile birlikte olduğunu ifade edip başarılarının devamını diliyoruz."



Diğer Haberler