HABERLER

17.06.2008

Engellilerimiz’de Play Off Heyecanı

Normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play off yarı final serisinin ilk maçında Cadburry Kent Engelliler ile karşılaşacak. Siyah Beyazlılarımız bugün (17 Haziran) oynayacağı iki karşılaşmayla seriye başlayacak.

Cadburry Kent Engelli ekibi ile sezon içinde iki kere karşılaşan Takımımız, bu maçlardan 1 galibiyet, 1 beraberlik aldığı için seri 0-0 eşitlikle başlayacak ve 3 galibiyet elde eden taraf adını final serisine yazdıracak.
Siyah Beyazlılarımız, Cadburry ile bugün iki karşılaşmasını da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynayacak. Ekibimiz, ilk maçını saat 10.00’da, ikincisini ise saat 16.00’da yapacak Serinin 3. maçı ise 18 Haziran Çarşamba günü oynanacak ve bu maç seride olası bir eşitliği bozmazsa tur için gereken diğer maçlar oynanacak.
Takımımız’ın play-off yarı final serisi maçlarının programı şöyle:
17 Haziran Salı
Beşiktaş-Cadburry (10.00)
Beşiktaş-Cadburry (16.00)
18 Haziran Çarşamba
Cadburry-Beşiktaş (10.00)
Cadburry-Beşiktaş (16.00 / Gerekirse)
19 Haziran Perşembe
Beşiktaş-Cadburry (10.00 / Gerekirse)
Play off yarı final serisi öncesi internet sitemize açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz, Takımımız'da 3 eksik oyuncu bulunduğunu belirterek, "Eksik kadro ile sahaya çıkacağız. Beşiktaş adına yakışır bir oyun sergileyerek finale çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Antrenörümüz Mehmet Önüt ise, “Raporlu sporcularımızdan eksik olarak maçlara çıkacağız. Mevcut kadromuzla gücümüzü sonuna kadar kullanıp, elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluk kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler