HABERLER

10.05.2008

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Vestel Manisaspor galibiyetinden sonra şu değerlendirmeleri yaptı:

"İlk önce spor adamı olarak Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Yarın da 'Anneler Günü' bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.
Bizim için önemi büyük olan bir karşılaşmaydı. 3 maçın sonucunun bir birini etkileyeceği durum ile karşı karşıyaydık. Sonuç ligi 3. bitirecek takımı belirleyecekti. Sivas'ın Gençlerbirliği karşısında kazanabileceğini düşünerek bizim de gereken farkı yakalamamız lazımdı. İlk 10 dakikada 4 farkı bulduktan sonra maalesef tempomuz düştü. Sonrasında da pozisyonlar bulduk ve 5-1'lik sonuçla sahadan ayrıldık. 3.'lü averaj neticesinde UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandık.
3.'lük Beşiktaş antrenörünü mutlu etmez. Haftaya İnter Toto'ya katılacak takım olarak girip de üst sıraya çıkıp daha üst düzey kupaya katılacak olmak bizi mutlu etti. Ligin son 7. haftasına lider olarak giren bir takımın sonraki dönemde yaşadığı şanssızlıklar, rakiplerin yaşadığı şans dolu maçlar neticesinde maalesef bugün ligi çok farklı bir şekilde bitirecekken, 3. olarak bitirmek durumunda kaldık. Sezon başında yaşadığımız olayları eklemedim. Bir takımın başına 8-10 senede bir gelebilecek bariz hakem hatalarının bir sezonda bizim başımıza gelip, bize çok pahalıya malolduğunu söylemek istiyorum. Yaşadığımız olayları tekrar gözden geçirdiğimizde bizim çok talihsiz bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz.
Üzgünüz, ancak bu sezon bizim açımızdan önümüzdeki sezona çok olumlu şeyler yansıyabilecek tecrübeler de doğdu. Bu şanssızlıkları avantaj olarak kullanarak önümüzdeki sezonun bizim için çok daha avantajlı geçeceğini söyleyebilirim."

Diğer Haberler