HABERLER

06.04.2008

Oyuncularımızdan Açıklamalar

2-1 kazandığımız Sivasspor karşılaşmasının ardından futbolcularımız Nobre, İbrahim Toraman ve Cisse şunları söylediler:

Nobre: Şampiyon olmak isteyen bir takımın bu ruhla mücadele etmesi lazım. Biz de bu ruhla sahaya çıktık, mücadele ettik ve kazandık. Bana çok faul yapıldı ve çoğunu da hakem vermedi ama futbolun içinde bunlar var. Bundan sonra kazanacak ya da kaybedecek puanlar daha çok değer kazandı. Çünkü çok az maç kaldı. Bundan sonra kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Yukarıdaki takımlar birbirleriyle de maç yapacaklar ve muhakkak puan kaybedecekler. Biz de elimizden gelen her şeyi yapıp şampiyon olmak istiyoruz.
İbrahim Toraman: Baktığımız zaman maçın gerçekten zor geçeceği belliydi. İki takım da yarışa devam ediyor. İki takım için de biraz stresli bir maçtı. Takım olarak maçın başında bulduğumuz gollerle rahatladık. Daha net pozisyonlarımız da vardı, onları da atabilseydik daha rahatlayacaktık. Her şeye rağmen çok güzel bir rakip karşısında 3 puan almak bizim için mutluluk verici.
Cisse: Takımın bana ihtiyacı olduğunu bildiğim için en kısa sürede kendimi hazırladım. Önemli olan buradan 3 puanla gitmemiz ve başarılı olmamızdı. 5 tane final maçımız var, ama bugünü geçmemiz lazımdı. Pazartesi tekrar toparlanıp diğer 5 maç için hazırlanacağız.

Diğer Haberler