HABERLER

06.04.2008

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada ligi çok iyi bir yerde bitireceklerini söyledi.

"Bu galibiyet bizim lige tekrar sarılmamızı sağladı. Bununla beraber şunu iddia ediyorum; fikstürü elimize aldığımız zaman rakiplerimizin de birbirleriyle oynayacağı maçları olduğunu düşünürsek, rakiplerimizden birisi puan kaybedecek. Herkesin beklentisinin aksine çok değişik bir yerde ligi bitirebiliriz. Daha önce yaşadığımız aksilikler bundan sonraki dönemde devam etmezse Beşiktaş ligi çok iyi bir yerde bitirecektir.
Eksikliklerimize rağmen forma giyen arkadaşlarımızın hepsi aldıkları sorumluluğun ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu kavramışlar ki, iyi mücadele ettiler. İkinci yarının ilk dakikalarında farkın 5-6 olacağı pozisyonlar yakaladık, ancak değerlendiremedik. Çok net gol pozisyonu vermeden, maalesef son dakikada yediğimiz gol dışında, maçı bitirdik.
Takımda herkes iyi mücadele etti. Hepsinin niyetinden çok memnunum ve çok iyi mücadele oldu. Sivasspor gibi ligin güçlü ekibi karşısında rakibimize pozisyon vermememiz bizim adımıza iyi bir gelişme. Bunun yanı sıra 6-7 gol pozisyonu bulmak da artıdır."

Diğer Haberler