HABERLER

02.04.2008

Kübra Öztürk’ten Yöneticilerimize Ziyaret

Satranç Takımımız’ın başarılı sporcusu, son Avrupa Şampiyonu Kübra Öztürk, Genel Sekreterimiz Kenan Öner ve Satranç Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz’ı ziyaret etti.

Olimpiyat Meşalesi’ni taşımak için İstanbul’da bulunan Kübra Öztürk, Akaretler’deki Kulüp Binamıza Satranç Şubesi Menajerimiz Umut Atakişi ile birlikte gelerek, yöneticilerimizi ziyaret etti. Kulüp Derneği Genel Koordinatörümüz Levent Çifter’in de yer aldığı ziyarette, Yöneticilerimiz tarafından ilgiyle karşılanan Kübra’ya Futbol Takımımız’ın forması hediye edildi. Kübra, Beşiktaş forması ile objektifimize poz verdi.
Kübra ile gurur duyduklarını söyleyen Kenan Öner, “Kübra Öztürk satrançta ülkemizi ve Beşiktaşımız’ı çok iyi temsil ediyor. İki tane Avrupa Şampiyonluğu var. Bir Dünya Şampiyonluğu’nu ise çok küçük bir averajla kaybetti, ancak biz onu gönlümüzde Şampiyon olarak kabul ediyoruz. Bundan sonraki sporcu hayatında da bu başarılarının artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Bu konuda kendisine her desteği vereceğiz. Üniversitede de arkasında olacağız, tahsilinde de kendisini destekleyeceğiz. O bizleri hiçbir zaman mahçup etmiyor. Böyle bir yetenek, böyle bir zeka onur verici. Olimpiyat Meşalesi’ni taşımak için davet edilmesi de hepimiz için başka bir gurur sebebi. Dünyanın en önemli sporcuları arasında Kübra da bu meşaleyi taşıyacak. Kendisini her zaman takdir ediyoruz” diye konuştu.
Beşiktaş’ta forma giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kübra Öztürk ise Beşiktaşımız’ın satranca verdiği desteğin çok önemli olduğunu ifade ederek “Çok iyi bir takımımız var. Temmuz ayında başlayacak lige yine Beşiktaş ruhuyla başlayacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

 

Diğer Haberler