HABERLER

01.04.2008

Genç Bayanlarımız Liderliği Garantiledi

Genç Bayan Basketbol Takımımız, lig maçında en yakın takipçisi Fenerbahçe’yi 72-64 mağlup ederek bitime 2 hafta kala sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Sezonun ilk yarısında da mağlup ettiği Fenerbahçe’yle Bayrampaşa Spor Salonu’nda karşılaşan Siyah Beyazlılarımız, ilk periyodu 19-17 önde tamamlamasına rağmen soyunma odasına 40-35 geride gitti. Üçüncü periyotun başlamasıyla birlikte rakibi üzerinde baskı kuran Ekibimiz, tekrar öne geçti ve çeyreği 56-47 galip bitirdi. Bu dakikadan sonra üstünlüğü kaptırmayan Genç Bayanlarımız, derbiden 72-64 galip ayrılarak normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.
Siyah Beyazlılarımız bu aşamadan sonra İstanbul Şampiyonası’nda mücadele edecek. Takımımız, play-offlarda da başarılı olduğu takdirde 13-18 Mayıs tarihlerinde Ordu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
İnternet sitemize açıklama yapan Basketbol Alt Yapı Sorumlumuz Murat Murtezaoğlu, Genç Bayan Basketbol Takımımız’ın çok iyi bir hava yakaladığı belirterek, “Ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi sezonun her iki maçında da mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Başarılı bir takımımız var ve Ordu’da da Şampiyonluğu kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler