HABERLER

24.03.2008

Kalağoğlu: “Herkesin Şansı Eşit”

1. lige yükselmek için mücadele eden Erkek Voleybol Takımımız’ın antrenörü Aziz Kalağoğlu final grubu ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam bütün takımların eşit şansa sahip olduğunu söyleyerek temkinli konuştu.

Final grubunda Maliye, Mersin ve Rize Fındıklı ile mücadele edecek olan Siyah Beyazlılarımız ilk ikiye kaldığı takdirde yeniden Birinci Lig’e yükselecek. Final grubunda bütün takımların tur atlama ihtimalinin eşit olduğunu vurgulayan Aziz Kalağoğlu, “Final grubundan kimin bir üst lige yükseleceği belli olmaz. Takımların güçleri eşit, her an herkes birbirini yenebilir. Bana göre herkesin birinci lig şansı var. Özellikle yarı final maçlarında bu düşüncem beni haklı çıkardı. Finallerin bu kısmına daha hazır gelen takım daha iyi sonuçlar alır. Biz iyi bir motivasyonla birinci lige yükseleceğimize inanıyoruz. Her şeye rağmen birinci ligde yer almak istiyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yaparak final grubunu ilk ikide tamamlayacağız” diye konuştu.
Yarı finallerin Takımımız adına çok olumlu geçtiğini belirten Kalağoğlu, “Ankara’daki yarı final müsabakalarında genç oyuncularımıza şans vererek tecrübelerini artırdık” dedi.
Takımımız’da küçük sağlık sorunları olduğunu da vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Ufak tefek sakatlıklarımız var ama genel olarak iyi durumdayız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler