HABERLER

18.01.2008

Şeref Yalçın’dan Açıklama

Dün Yeni Şafak gazetesinde \\"Beşiktaş'ta Kriz\\" başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili olarak Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın'ın açıklaması:

"Yeni Şafak gazetesinde yayımlanan haberdeki, Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ile aramızda sorun olduğu ve bu gerekçe ile Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın oyuncularından Arın Soğancıoğlu'nun benim talimatımla kadro dışı bırakıldığı iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu ile aramda herhangi bir problem olmadığı gibi Yönetim Kurulu'ndaki tüm arkadaşlarımızla olduğu gibi kendisi ile de uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Ekibimiz'in genç oyuncularından Arın Soğancıoğlu, haberde iddia edilen uydurma gerekçelerle değil, bir diğer genç basketbolcumuz Eren Beyaz ile birlikte, kendi isteğiyle, maç tecrübesi kazanmak amacıyla kiralanmıştır. Arın ve Eren, altyapımızdan yetişmiş olan evlatlarımızdır ve uzun yıllar Beşiktaş formasını başarıyla taşıyacaklarına inanıyorum.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."
Şeref Yalçın
BJK Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Diğer Haberler