HABERLER

19.11.2007

Antrenman Notları

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Cumartesi günü Gençlerbirliği Oftaşspor ile karşılaşacak olan Takımımız, hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah Beyazlılarımız günü tek idmanla geçirirken, tedavilerine devam edilen Tello ve Serdar Kurtuluş takımdan ayrı fizyoterapistlerle çalıştı. Hollanda’da tedavisine devam edilen Gökhan Zan ve belinde ağrıları bulunan Mehmet Yozgatlı ise antrenmana çıkmadı. Norveç maçında sakatlanan İbrahim Kaş’ın sol alt adale içinde kanama ve ödem tespit edilirken, Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, genç futbolcumuzun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi. Milli takımlarda bulunan Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Atilla Özmen ve Diatta da antrenmanda yer almadı.
Ekibimiz, koşu çalışmasıyla başlayan antrenmana pas idmanı ve taktik varyasyonlar ile devam etti. Çalışma yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
Siyah Beyazlılarımız, yarın (20 Kasım) sabah ve akşam yapacağı iki idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Basın mensupları saat 10.30’daki ilk idmanı takip edebilecekler.
 

Diğer Haberler