HABERLER

18.11.2007

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kulübümüz'ün Olağan Divan Kurulu Toplantısı bugün Ceylan Intercontinental Otel'de yapıldı. 50 ile 25 yılını tamamlayan üyelerimize rozet ve mazbataları verildi.

Divan Kurulu Toplantısı'nda açılışın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri ve Denetleme Kurulu raporlarının okunduğu toplantıda açılış konuşmasını Divan Başkanımız Yalçın Karadeniz yaptı. Daha sonra Genel Sekreteremiz Kenan Öner, Yönetim Kurulu'nun çalışmalarıyla ilgili olarak üyelerimize açıklamalarda bulundu.
Sporda hep kazanmanın mümkün olmadığını vurgulayan Kenan Öner, "Bizim gibi büyük bir takımın kötü sonuçların ardından iyi neticelerle yola devam edebilecek güce ve beceriye sahip olduğuna da inanmamız gerekir. Bizler bu konuya kötümser yaklaşmayı hiç bir zaman Beşiktaşlılığımız'a yakıştırmıyoruz. Yönetim Kurulumuz'un ve teknik heyetimizin bu gelişmeler ışığında gerekli tedbirleri alma konusundaki kararlılığını da ayrıca belirtmek isterim" dedi.
Toplantıda, Kulübümüz'ün konsolide borcunun 93.043.432 YTL olduğu açıklandı.
Raporların müzakeresinin ardından dilekler ifade edildi ve 25 ile 50 yılını doldurmuş olan üyelerimize rozet ve mazbataları takdim edildi.


















Diğer Haberler